Sensorem trygghetslarm

En tryggare vardag

Larmknapp - Om larmknappen trycks ner rings användarens anhöriga upp i fördefinierad ordning. Om ingen svarar kopplas samtalet till Sensorems larmnummer (öppet dygnet runt alltid)

Lokalisering - GPS-spårare - se användarens GPS-position närsomhelst. Fungerar både inom- och utomhus

Samtal Trygghetslarmet har inbyggt SIM-kort och är en klocka som man kan ringa med. Möjlighet finns att ringa både till och från klockan med ett enkelt knapptryck

Design - Snygg smartklocka - inget som antyder att den innehåller trygghetslarm

Bemannad larmcentral - Om ingen av seniorens anhöriga svarar kopplas samtalet till Sensorems larmcentral som är öppen dygnet runt alltid!

App för anhöriga - Användarens anhöriga får tillgång till Sensorems app som skickar ut viktiga meddelanden och visar användarens position

Varning för låg batterinivå - Klockan varnar både användaren och anhöriga (genom appen) om batterinivån understiger 20%

Enkel installation - Ingen krånglig ansökningsprocess genom offentliga myndigheter krävs - klockan kan vara hos dig inom några dagar. Allt är förprogrammerat och klockan är redo att börja användas vid leverans!

  

Klicka HÄR för att beställa och uppge koden: TRYGGAHJALPEN

Carl-Oskar

Carl-Oskar är vår bästsäljare, stabil med större hjul som passar för utomhusbruk, tar dig lätt över trottoarkanter eller ojämnheter. Carl-Oskar har en hård sittbräda för att kunna sätta sig och vila, lätt att fälla ihop. Till C-O kan du köpa till korg, ryggskena, bricka mm. Pga stabiliteten är C-O lite tyngre, 11,5 kg. C-O kan även beställas med luftpumpade däck som är mer dämpande på tex grusväg, annars är däcken i punkteringsfritt gummi som original.

Mobilex Gepard

Mobilex lättviktsrollator Gepard har en ram av kolfiber. Den kan vikas i sidled vilket i hopfällt tillstånd minskar det nödvändiga utrymmet till ett minimum. Rollatorn levereras med kryckhållare och är utrustad med ett bekvämt mjukt säte av rivtålig nylon. Den kommer också med en praktisk avtagbar väska och ett ryggbälte. Väskan har bärhandtag och kan även användas som shoppingväska. Rollatorn är lätt att öppna och fälla ihop och med sina stora hjul är den lämplig för användning både utomhus som inomhus. Körhandtagen kan enkelt justeras i höjdled. Rollatorn kommer med två låsbara bromsar på bakhjulen och är testad och godkänd för max. användarbelastning på 150 kg. Vikt 5,5 kg

Dolomite Futura

Dolomite Futura 600 också den en av våra populäraste inomhus rollatorer, rekommenderas ofta av sjukvården.  Futuran har en strukturerad sits med antislip funktion där du sitter stadigt, korg ingår. Långa bromshandtag för dig med svaga händer.

Let's fly

Let´s Fly passar bra för utomhusbruk med stora framhjul som gör det lättare att ta sig över trottoarkanter, rollatorn är lätt och smidig, endast 6,8 kg. Enkel att fälla ihop, bredden är då endast 20 cm. Det finns en sittdel för att sätta sig och vila under promenaden. Det finns även en väska/bricka att  bla att köpa till.

Let's move

Let's Move väger endast 5,4 kg, har lite mindre däck men fungerar både inne och ute, med denna rollator medföljer en väska, en sittdel för vila. Det man kan tänka på med just denna rollator är att vid väldigt grusiga vägar kan ibland småsten fastna till vid hjulens broms.

Kontakta oss

Maila oss

Vill du skicka ett mail med dina frågor? Maila till info@tryggahjalpmedel.se

Ring oss

Vill du prata med någon från butiken? Ring 0650-10301 så hjälper vi dig.